Вътрешният министър Калин Стоянов отрече на брифинг в  Бургас да

...
Вътрешният министър Калин Стоянов отрече на брифинг в  Бургас да
Коментари Харесай

Вътрешният министър отрече да е имало теч на информация от ГДБОП по случая с Нотариуса

Вътрешният министър Калин Стоянов отхвърли на брифинг в  Бургас да е имало теч на информация от ГДБОП по случая с Мартин Божанов - Нотариуса, съобщи кореспондент на Burgas24.bg

“От ГДБОП теч на информация е нямало. Да напомня, че ГДБОП е единствената конструкция в Министерството, която под мое управление, съумя да събере задоволително данни, въз основа на които има формирано досъдебно произвеждане против Мартин Божанов.  Ако някой е смятал, че има теч от ГДБОП към това време, когато ние сме го работили и сме събрали задоволително данни, то би следвало да бъде назначена вътрешна инспекция на дирекцията, която е директно подчинена на министъра на вътрешните работи – дирекция " Вътрешна сигурност “ и в случай че там има някакви констатации, то те би следвало да се отнесат към способените органи “, добави Стоянов.

Вътрешният министър увери, че се работи извънредно интензивно по случая. Периодично се организират работни срещи, на които се проучва цялата събрана информация. По думите му сходен тип закононарушения се разкриват извънредно мъчно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР